Heel veel verzorgende, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere direct betrokkenen bij de zorg hebben inmiddels de PDL scholing gevolgd. En na het volgen van de scholing gaan zij er niet alleen vol enthousiasme in de praktijk mee aan de slag, maar veel van hen hebben ook de behoefte om de PDL- zorg en behandelmethode over te dragen aan hun collega’s. Ben jij ook zo iemand en heb jij ook coachende kwaliteiten? Maar ontbreekt het je nog aan de nodige leservaring? Neem dan deel aan een van de train de trainer scholingen PDL. Hier leer je hoe je ‘training on the job’ kunt geven, hoe je je collega’s kunt coachen en toetsen.

De eerstvolgende mogelijkheid is de open inschrijving bij BartN- trainingen. Deze scholing wordt gegeven op 5 en op 26 juni a.s. Voor meer informatie: kijk op de website van BartN trainingen: https://www.bartn-trainingen.nl/trainingen/pdl-training/

Een train de trainer- scholing wordt ook geboden door Academie voor Zorgend Nederland. De data voor het najaar zijn al bekend. De scholing begint op 19 september. Voor meer informatie:
https://academievoorzorgendnederland.nl/passiviteiten-van-het-dagelijks-leven-pdl/train-de-trainer-pdl/#tab-id-1